Spicy rosenkålpanne

Det virker som om rosenkål er en av de grønnsakene folk bare eeelsker med hele sitt hjerte eller hater så mye at de nesten dør bare ved tanken på å spise det. Jeg er definitivt av den første sorten! Denne indiskinspirerte rosenkålpannen satte en perfekt start på min fredagskveld. Jeg serverte den sammen med couscous og Veganmisjonens superenkle middagskaker av kikerter. Perfekt!

  • 1 ss sennepsfrø
  • 1 rødløk
  • 3 cm ingefær
  • 2 hvitløksfedd
  • 1/2 rød chili
  • 300 gram rosenkål
  • 1 dl vann
  • karripulver
  • salt og pepper

Fres sennepsfrø i litt olje i en panne til de begynner å poppe. Ha så i finhakket rødløk. Stek til løken har blitt myk. Ha så i finhakket ingefær, hvitløk og chili. Stek i 2-3 minutter. Ha så i vann, grovhakket rosenkål og karripulver. La surre under lokk til vannet har kokt inn og rosenkålen har blitt mør. Smak til med salt og pepper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spicy pannerett med rosenkål

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s