Sopp-pai med vårløk

Pailaging har fått et kraftig oppsving hos meg etter Synnøves fantastiske Quiche! Jeg har altså fått dilla på pai, og denne festen av en sopp-pai her fikk bein å gå på!

Eggestand lager du ved å røre sammen

  • 2 dl cottage cheese
  • 3 egg

Fyll:

  • 1 kurv sopp (aromasopp)
  • 2 hvitløksfedd
  • 3 vårløk
  • 1/2 paprika
  • salt
  • pepper
  • parmesanost

Sopp-pai med vårløk

Lag paideig etter denne oppskriften eller gjør det superenkelt for deg selv og kjøp ferdig paideigmiks… Kjevle ut deigen og press den i en paiform. Forstek den ved 230 grader i 10 minutter.

Kutt soppen i fire. Stek i smør. Når soppen er brun, tilsett presset hvitløk og la frese med i et minutt eller så. Hakk vårløk og paprika i strimler. Legg sopp, hvitløk, vårløk og paprika oppå paideigen. Hell over eggestanden og rasp litt parmesanost på toppen.

Stek ved 200 grader i 40 minutter. Server med en salat – f.eks. råkostsalat med rødkål, gulrøtter, fennikel og granateple.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s