Squashkaker med mais

Squashkaker med mais er utrolig enkelt og greit å lage. De kan varieres ved å tilsette purre, gulrot, løk, forskjellige urter etcetera. De kan for eksempel serveres sammen med kokt nykål med smør og salt som en del av et lettlaget sommermåltid. Ellers er kakene gode sammen med en tomatsuppe eller som pålegg.

  • 1/2 squash
  • 1/2 boks mais
  • 1 god dæsj chilisaus
  • 1 egg
  • 4 ss hvetemel
  • salt og pepper
  • koriander

Squashkaker med mais

Skrell og riv squash. Klem vannet ut av squashen. Ha gjerne på litt salt og la den renne av seg i et dørslag. Bland så squash med mais, chilisaus og hakket koriander.

Pisk egg og bland med mel, salt og pepper. Hell blandingen over grønnsakene og bland godt.

Stek så kakene i en varm panne med stekeolje til de er gylne.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s