Middelahavspasta

Denne enkle middelhavsinspirerte pastasausen bringer frem smilet mitt.

Jeg blir bare mer og mer glad i aubergine. Denne gangen fikk jeg til og med tak i økologisk. Den smakte helt fantastisk i denne enkle pastaretten!

Oppskriften er inspirert av Rose Elliot – «Grønt og godt. Vegetarkokeboka for alle».

  • 1 løk
  • 1 aubergine
  • 1 rød paprika
  • 1 boks tomater (400 g)
  • 2 fedd hvitløk
  • frisk basilikum
  • frisk oregano
  • frisk kruspersille
  • salt og pepper

Hakk løk. Skjær aubergine og paprika i terninger.

Stek løk på middels varme under lokk i ca 5 minutter. Ha i aubergine og paprika. Rør om og la steke under lokk i ca. 10 minutter.

Hell over tomater og hvitløk. Igjen, la retten småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Når sausen begynner å putre, setter du på pasta til koking.

Smak til sausen med salt og pepper, og krydre med oregano, basilikum og kruspersille. Topp retten med fersk basilikum og gjerne rikelig med parmesan.

Middelhavspasta med økologisk aubergine

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s