Matvett lanserer Restetorsdag

Å spise opp maten sin er, som nevnt tidligere her på bloggen, en god gjerning for miljøet. Noen kaller det restemat, andre har gitt det det litt mer fancy navnet redesign.

Nå lanserer Matvett.no et konsept kalt Restetorsdag. Hver torsdag skal det komme nye resteoppskrifter på nettsiden deres. Dette synes jeg er et flott konsept! Det ligger allerede noen spennende oppskrifter ute på siden – blant annet betasuppe med pinnekjøtt og pizza med røkelaks og egg!

I tillegg gir Matvett ut en bok i løpet av januar 2012; «Restekjærlighet – Den store restematkokeboka». Denne må jeg helt klart anskaffe meg!

(Ellers anbefaler jeg på det varmeste kokeboka «Værsågod» for deg som vil lære mer om oppbevaring av mat, redesign av mat og hvordan spise mer miljøvennlig.)

Salat med juleskinke og god sjy. (Bilde fra matvett.no)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s