Grovbrødsbruschetta

Egentlig skal man vel lage bruschetta på fint, italiensk landbrød. Men i disse diett-tider passer det med grovbrød. Selv om nyttårforsettene om et nytt og bedre liv fortsatt lever i beste velgående, er det ikke noe i veien for litt hverdagsluksus en grå og forblåst januardag.

  • 2 grove brødskiver (Pandabrød eller lignende)
  • 1/2 boks økologiske cherrytomater
  • 2 fedd hvitløk
  • dyr olivenolje – jo dyrere, jo bedre
  • økologisk balsamicoeddik
  • nykvernet pepper
  • fersk basilikum

Kutt cherrytomatene i fire biter. Rist brødskivene i en brødrister. Ringle olivenolje over. Press hvitløk og smør feddene utover brødskivene.

Dander tomat og grovhakket basilikum på brødskivene. Ringle litt balsamico over og kverne pepper på toppen. Server straks!

Bruschetta på grovbrød. Perfekt kosemat i januar.

Advertisements

2 responses

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s