Middelhavs-Frittata mot tømmermennene

Dette er den ultimate frokosten for bakfulle søndager! Kombinert med en Virgin Mary, kan jeg nesten garantere at tømmermennene forsvinner! Oppskriften er til 1 porsjon som stekes i en liten stekepanne.

  • 1 egg
  • 1 skvett melk
  • 1 fedd hvitløk
  • fersk basilikum
  • fersk gressløk
  • salt
  • pepper
  • 1/4 gul løk
  • squash
  • snackspaprika
  • cherrytomat
  • sort oliven
  • parmesanost

Bland egg, melk, salt og pepper i en bolle. Press hvitløk og ha i sammen med hakket basilikum og gressløk. Pisk til du har en luftig røre.

Hakk løk og stek til den er blank. Kutt squash, paprika og tomat. Fres sammen med løken. Hell over eggeblandingen og rør godt. ha over tomater og skivede oliven. Dryss over revet parmesanost. Stek på svak varme med lokk over til frittataen har stivnet.

Frittata med middelhavspreg. Eller omelett, om du vil.

Server med salat, brød og Virgin Mary – Bloody Mary uten alkohol. Virgin Mary lager du slik:

Hell tomatjuice i et glass, ha i en klype salt og godt med kvernet sort pepper. Tilsett saften av en halv sitron, 5 dråper Worchestershiresaus og minst 5 dråper Tabascosaus – jeg foretrekker 20, for en heftig søndagsopplevelse! Rør godt. Server med stangselleri som rørepinne.

Advertisements

2 responses

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s