Fullkornstagliatelle med sopp og spinat

Dette er en praktisk hverdagsmiddag som du lager på under et kvarter. Enkelt å lage, med få ingredienser, men velsmakende som bare pokker.

  • to porsjoner fersk fullkorns-tagliatelle
  • 4-5 østerssopp
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 never fersk spinat
  • 1 ts fersk, hakket timian
  • salt og pepper
  • fersk parmesanost

Kok pasta etter anvisningen på pakken. Husk å salte! (Vannet skal være like salt som Middelhavet, ifølge proffene.) Hell av vannet, og ha pastaen tilbake i kjelen. Ta på lokket og hold pastaen varm.

Spinat, sopp, løk og hvitløk klare til bruk.

Hakk løk, sopp, hvitløk og spinat. Mens pastaen koker, stek løk, hvitløk og sopp på middels varme til soppen er nesten mør. Rør inn spinat, timian, salt og pepper. Fortsett til spinaten er blitt myk og blandet godt sammen med de andre ingrediensene. Eventuelt kan du ha en klunk matfløte i for å gjøre sausen enda mer «sausete».

Bland den kokte tagliatellen sammen med sausen. Dryss revet parmesanost på hver porsjon.

Tagliatelle med spinat og sopp.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s