Krønsjpoteter

Har du kokte poteter til overs fra søndagsmiddagen, må du for all del ikke kaste dem! Kokte poteter er nemlig super restemat! Du kan bruke dem…

  • til å lage potetmos
  • i supper
  • til potetsalat
  • i pytt-i-panne
  • i fiskegrateng eller i fiskekaker
  • i omelett
  • i grønnsaksgryter
  • og mye mer!

…. eller du kan lage krønsjpoteter! Ideen fikk jeg hos Veganmisjonen, men jeg la til litt mozarellaost, så det er ikke en vegansk oppskrift lenger. Det ble skikkelig snacks! Kanskje ikke det sunneste du kan spise, men veldig, veldig godt tilbehør.

I grunnen er dette stupid simple:

Du tar dine kokte, skrelte poteter og skviser dem med en potetmoser, en gaffel eller en stekespade. Legg dem på et bakepapir på et stekebrett. Dryss så litt olivenolje over, samt det krydderet du foretrekker. Jeg hadde salt, pepper og kebabkrydder. Jeg la også noen tynne skiver med mozarellaost på toppen.

Stek så potetene øverst i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter, eller til de er sprø og gylne.

Krønsjpoteter med ovnsstekte cherrytomater og grønnsaksburgere

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s