Paprikasalat

Sommeren er tid for grillmat og friske salater, og denne fargerike paprikasalaten blir flott tilbehør til det meste av grillmat. Stappfull av C-vitaminer er den også. Greit å vite sånn i tilfelle sommeren slår helt feil, og sola ikke dukker opp!

Fargerik paprikasalat

  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 2 vårløk
  • eventuelt 1/2 boks fetaost
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ts Dijon-sennep
  • salt
  • pepper
  • 1/2 ss lønnesirup eller honning
  • 1 ss eddik
  • 3 ss solsikkeolje eller lignende

Rens paprika fri for hinner og kutt i passende biter. Rens og hakk vårløk i tynne skiver.

Press hvitløken og bland den med sennep, salt, pepper, lønnesirup, eddik og olje. Bland godt.

Bland paprika, vårløk og eventuelt avsilt fetaost. Ha dressingen over og sørg for at dressingen blandes godt sammen med salaten. La gjerne salaten stå og trekke litt.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s