Raw marinarasaus

Denne sausen kan du bruke i raw lasagne, som saus til squash-spaghetti eller som tilbehør til grønnsaksretter. Oppskriften er hentet fra boka «Raw food på norsk – De beste oppskriftene på naturlig mat» av Erica Palmcrantz og Irmela Lilja.

  •  2 tomater, skåret i grove biter
  • 5-6 soltørkede tomater
  • 1/2 rød paprika, skåret i grove biter
  • 2 ts olivenolje
  • frisk basilikum
  • frisk oregano
  • salt etter smak
  • hvitløk
  • pepper

Kjør alt i foodprosessor til det er blitt en litt chunky saus. Holder seg i tre dager i kjøleskapet med tettsluttende lokk.

Advertisements

One response

  1. Tilbaketråkk: Raw lasagne | Sunn Middag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s