Torsk med hvite bønner, spinat og rosiner

Inspirert av Annica, som lager en av de fineste matbloggene jeg vet om, lagde jeg denne enkle med supergode fiskeretten med lettsaltet torsk, hvite bønner, spinat og rosiner. Hvis du ser på Annicas oppskrift, lager hun den med pinjekjerner, men det var jeg tom for, så det ble store hvite bønner i stedet. Det ble både mettende og godt!

  • 300 gram lettsaltet torsk
  • 1/2 gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 150 gram spinat
  • 1/2 boks hvite bønner
  • 1 god neve rosiner
  • pepper
  • salt
  • en skvett vann

Torsk med hvite bønner, spinat og rosiner

Legg rosinene i vann og skyll bønner og spinat. Finsnitt løk og skjær torsken i terninger. Dypp fisken i mel og stek i en blanding av olje og litt smør til den har fått en gyllen stekeskorpe. Ta fisken ut av panna, og legg til side.

Stek løk og hvitløk til løken er gyllen. Ha i spinaten og damp den sammen med løken. Smak til med pepper og eventuelt litt salt, men husk at torsken avgir en del salt. Hell av vannet på rosinene. Ha så i bønner, rosiner og litt vann. Legg fiskestykkene på toppen, og la det hele syde i 15 minutter under lokk.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s