Grove pannekaker

Hvem i all verden sier at pannekaker trenger å være usunt?! I denne oppskriften erstatter du noe av det fine melet med grovt mel, og sukker erstatter du med frisk, deilig frukt. På denne måten blir pannekakene både mer fiberrike og bedre for tennene.

  • 2 egg fra lykkelige høner
  • 5 dl havremelk eller lignende
  • 2 dl sammalt spelt- eller hvetemel
  • 1 dl fint spelt- eller hvetemel
  • 1/2 ts salt
  • 1 klype vaniljesukker

Sunne, grove pannekaker med epleskiver.

Rør ingrediensene sammen til en nokså tykk røre. La den stå i kjøleskapet og svelle i en halv time. Stek i litt solsikkeolje eller lignende, til fine, gylne kaker.

Server med frisk frukt og kanskje noen kvaster med frisk mynte.

Advertisements

2 responses

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s