Vegetarisk pasta bolognese med tomat og spinat

Dette er en fin hverdagsrett som «alle» liker. Jeg simpelthen eeelsker kombinasjonen av spinat og tomat. Det er hver for seg to gode smaker som sammen blir dynamitt!

  • 1/2 gul løk
  • 1 hvitløksfedd
  • 3 store champignon
  • 1 dl soyakjøttdeig
  • 1 gulrot
  • 1 grønn chili
  • 3 modne tomater
  • 2 dl vann
  • 6-7 frosne «spinatputer»
  • tomatpure
  • fersk basilikum
  • salt og pepper

Vegetarisk pasta bolognese med tomat og spinat

Brun løk og hvitløk. Ha så i champignon og soyakjøttdeig. Stekes i noen minutter. Deretter har du i tomater i små biter, gulrøtter i tynne skiver, finhakket chili og noen skvetter vann. La dette småkoke i ca. 10 minutter, til det blir en fin saus.  Ha så i spinatputene. Disse kan godt tilsettes frosne. De tiner fort i den varme sausen. Spe på med vann hvis sausen blir for lite flytende, men pass på så du ikke sper ut for mye – da blir smaken litt vassen.

Smak til med noen spisesskjeer tomatpure, basilikum, salt, pepper og eventuelt pizzakrydder.

Serveres med al dente gnocci eller fusili, og med et generøst dryss av økologisk parmesan på toppen.

Sånn! Der har du superenkel og god hverdagsmat på 15 minutter!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s