Rødbetpanne med speilegg

Jeg har tidligere lovprist rødbeter på denne bloggen. Nå skal jeg fortsette. Røbeter er så himla godt! Også har de en superkul farge!

Denne panneretten blir knallrød, takket være rødbetene. Uansett hva slags andre grønnsaker du har oppi, blir de røde. Det finnes ingen vei utenom. Og oppskriften er enkel. Ta det du har av grønnsaker i kjøleskapet, samt rødbet. Stek, hiv et speilegg på toppen og spis!

Pannestekte grønnsaker med rødbet og speilegg (husk økoegg!)

Denne gangen hadde jeg i følgende i kjøleskapet:

  • rødbeter
  • gulrøtter
  • persillerot
  • potet
  • 1 egg fra en lykkelig høne
  • salt, pepper, friske urter – ta de du liker

Skjær grønnsakene i noenlunde like biter. Stek først potetene sprø og fine. Deretter har du i de andre grønnsakene. Stek til de er passe møre. Krydre med sånt du liker, ha et speilegg på toppen ved servering. Det var kjapp middag det!

Advertisements

2 responses

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s