Pytt-i-panne med rotgrønnsaker og kikerter

Pytt-i-panne har vært min favoritt siden jeg var liten. Når mamma var bortreist, og pappa og jeg alene hjemme, ble det enklere matlaging enn ellers. Men det var ikke noe problem. Pappa pleide nemlig å diske opp med pytt-i-panne! Riktignok fra pose med kjøttbiter, men du verden, så godt det var! Denne versjonen er lettere, sunnere og bedre for både deg, dyrene og naturen, men likevel så godt, så godt!

  • poteter
  • gulrøtter
  • sellerirot
  • paprika
  • champignon
  • kikerter (hermetiske)
  • salt, pepper, pesto eller andre krydderier du liker

Skjær poteter, gulrøtter og sellerirot i staver. Strimle paprika og champignon.

La potetene steke for seg selv i en panne med litt olje i 5- 10 minutter. Ha så i resten av grønnsakene og stek til grønnsakene er akkurat så krønsji som du liker. (Ca 5 minutter.) Smak til med salt og pepper eller pesto.

Pytt-i-panne med avocado... Fantastisk god og enkel hverdagsmat!

Server med godt brød, et speilegg (husk: økologiske egg kommer fra lykkeligere høner!) eller som meg: med avocado med salt og pepper.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s