Redd verden ved å spise mindre kjøtt!

Kjøttfri Mandag er ikke bare en gimmick! I denne artikkelen  gir Nobelprisvinner i kjemi, Dr. Yuan-Tseh Lee sin støtte til påstandene om at man kan redde verden ved å spise mindre kjøtt. Han sier at jo færre mennesker som spiser kjøtt, jo større er sjansen for menneskehetens overlevelse på planeten. Økt kjøttkonsum gir økte utslipp. Det er jo egentlig ren logikk.

FNs klimapanel har beregnet at en person som går over til å spise en vegetarrett i uka, reduserer sine CO2-utslipp med 170 kilo i året. Hvis hele Norge bidrar med en kjøttfri dag mer i uka, vil utslippet tilsvare hele 360.000 biler!

Og når det i tillegg er utrolig sunt for deg, er det jo ærlig talt ingenting å tvile på.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s